Workshop Wichelroede lopen

Wichelen: heb je ooit gedacht dat er meer is tussen hemel en aarde? En zou het kunnen zijn dat jij daar ook gevoelig voor bent? Gevoelig of niet, iedereen kan wichelen. Wichelen is van alle tijden en vroeger werden vooral op energierijke plekken heiligdommen gebouwd; kerken en kloosters kwamen op dergelijke plaatsen tot stand. Zo kan het dus zijn dat er op zo’n plek diverse energieën te meten zijn, positieve of negatieve. De plek van de workshop wordt zorgvuldig gekozen, zodat er ook daadwerkelijk iets te meten valt. Locatie in overleg.

Sinds mei 2022 is er ook een samenwerking met Taribush uitjes in Dwingeloo. Voor een volledig verzorgde dag of middag inclusief eten en drinken, neem dan contact op met Taribush Uitjes: klik op het Taribush logo. Voor de specifieke informatie van de workshop wichelroedelopen, klik hier.

Interessante kortingen bij uw feestje, bedrijfsuitje of groepsdag!
Bel of mail even. Ook uitermate geschikt voor uw kinderpartijtje!
Duur 1,5 à 2 uur
Prijsindicatie € 20,– per persoon, afhankelijk van grootte van de groep en de locatie.

Informatie

Voor informatie over lezingen, workshops of cursussen, neem contact op via praktijk@hansbaars.nl of via telefoonnummer 06.575.99.109
Wil je zelf een wichelroede aanschaffen? Klik dan hier voor de verschillende soorten wichelroedes die te koop zijn.

Wil je je aanmelden voor de mailinglijst? Hooguit eenmaal per maand een mail over waar de volgende Wichelmiddag plaatsvindt: