Cursus Energieën meten – 3 dagen

Hieronder lees je de mogelijkheden voor een cursus. Wil je de complete cursus, lees dan verder. Wil je liever eerst kennismaken met wichelen en het meten en voelen van energieën, kies dan voor de Cursus Wichelen in 1 dag. Ben je specifiek geïnteresseerd in het energetisch reinigen van een huis, kies dan voor Cursus Huis ontstoren in 1 dag.

Cursus Wichelen in 1 dag - klik hier  Cursus Huis ontstoren in 1 dag - klik hier

 

Alles is energie: wij zijn energie, bomen, planten, dieren, alles is energie. En iedereen kan dat leren meten. Je hoeft er niet “gevoelig” voor te zijn, echt iedereen kan het leren. Daarom gaat de cursus Energieën meten op herhaling. Na weer een succesvolle cursus worden er dit jaar wederom minimaal twee georganiseerd. De ochtend besteden we aan een stuk theorie, de middag gaan we er op uit om enkele speciale (krachtige) plekken te gaan meten. Doe mee!

Cursus Energieën Meten

Programma dag 1

De theorie over aardstralen en leren meten met zowel de wichelroede als de Lecher Antenne. Maak kennis met de verschillende soorten aardstralen en lijnen in en over de aarde. Curry lijnen, Hartmann lijnen, breuklijnen, wateraders. Wat zijn hun invloeden en hoe kan je ze opsporen. Na de lunch gaan we veel oefenen, met wichelroede en Lecher Antenne. We gaan enkele bijzondere energierijke plekken bezoeken. Meer weten over de Lecher antenne? Klik hier.

Programma dag 2

Bovis waardes, wateraders, diepte meten, stenen, chakra’s. We gaan aan de hand van de Bovis waarde (= levensenergie) bepalen of water, voedsel en andere zaken voldoende energie geven voor de mens. We gaan het hebben over wateraders, hun invloeden en het meten van de diepte van een waterader. Het tweede dagdeel wordt besteed aan het daadwerkelijk testen van producten en meten van wateraders. Hebben stenen ook energie? Kunnen we ook meten hoe het met onze chakra’s is gesteld? En wat kunnen we daar dan uit afleiden? In het tweede dagdeel gaan we enkele bijzondere energierijke plekken bezoeken.

Programma dag 3

Energieën in huizen en andere gebouwen. Hoe werkt ontstoren? Meten van mens en dier. Waar moet je rekening mee houden als je een huis wilt ontstoren? Er komt een gedeelte aardstralen bij kijken, maar ook elektriciteit, meerdere mogelijk dubbele lijnen en dan de middelen tot ontstoren. Diverse methoden passeren de revue. Het meten van mens en dier. Hoe werkt dat precies? We bespreken de theorie van de linker (negatief) en rechter (positief) polariteit van de Lecher Antenne en hoe we op mens en dier kunnen meten. We leren meten op acupunctuurpunten, op het lichaam van mens of dier. Het tweede dagdeel gaan we elkaar doormeten en in overleg een huis ontstoren. Meer weten over de huizen ontstoren? Klik hier.

Aanmelden Cursus

Cursus Energieën MetenCursus informatie – Maart 2022

Min/Max aantal deelnemers 4 / 8
Kosten € 395,– (€ 150,– per losse dag)
Locatie: B&B Woldstee, Wolddijk 103A, Groningen
Tijden 10:00 uur tot 17:00 uur
Inclusief koffie/thee en een broodmaaltijd (lunch)
Gebruik van Wichelroede en Lecher Antenne
Aanschaf wichelroede (optioneel) € 5,00
Eén of twee dagen meedoen kan ook.

Meer informatie, bel met nummer 06.57599109.

 

Cursus informatie – Mei 2022

In mei 2022 is er een ingelaste cursus op een andere locatie dan doorgaans, namelijk in het midden van het land, in Soest.
Het zijn drie dagen achter elkaar, namelijk vrijdag 13 mei, zaterdag 14 mei en zondag 15 mei 2022.

Min/Max aantal deelnemers 4 / 12
Kosten € 495,– (€ 175,– per losse dag)
Locatie: De Stoethoeve, Birkstraat 131 in Soest (locatie: https://goo.gl/maps/hV6nAsvpXeRSGjmF6)
Tijden 10:00 uur tot 17:00 uur
Inclusief koffie/thee en een broodmaaltijd (lunch)
Gebruik van Wichelroede en Lecher Antenne
Aanschaf wichelroede (optioneel) € 5,00
Eén of twee dagen meedoen kan ook.

Aanmelden Cursus