Meten van Dieren

Het meten van dieren is een bijzondere bezigheid, juist vanwege de andere manier van communiceren. Dieren zijn prachtige wezens en goed te meten. Of het nu een hond is die slecht eet, een paard die met een onprettig gevoel in zijn/haar stal staat of een kat die heel vaak miauwt, ze zijn goed te diagnosticeren. En met dieren is heel goed te communiceren. Vooral bij het Meten van dieren met de Lecher antenne.

Meten van dieren met de Lecher antenne

Hoe werkt het?

In de praktijk wordt voor het Meten van dieren een viertal methoden gebruikt

1. De meest voorkomende methode is het meten in de nek van het dier. Dit om stress bij het dier te voorkomen. Op deze manier ziet het dier de antenne niet en blijft dus rustig. Is er een probleem op die specifieke frequentie, dan slaat de antenne om. Vervolgens kan ook de ernst van de kwaal gemeten worden.

2. Hetzelfde kan gedaan worden door langs het lichaam zelf te meten, bij bijvoorbeeld het beter of exact willen lokaliseren waar het probleem zit. Een probleem in het zenuwstelsel of immuunsysteem kan natuurlijk op vele plekken in het lichaam voorkomen.

3. Dezelfde diagnostische handelingen kunnen uitgevoerd worden op een wattenstaafje met wat mondslijmvlies (wat u eventueel kunt opsturen). Deze methode wordt gebruikt als het dier niet naar de praktijk kan komen of dat er een uitgebreidere scan moet worden uitgevoerd.

4. Tot slot kunnen dezelfde diagnostische handelingen uitgevoerd worden op een recente foto van het dier. Let wel dat dit een foto is, waar alleen het dier op mag staan, dit in verband met mogelijke interferentie.

Meer informatie over de in deze praktijk voornamelijk gebruikte “witte” Lecher antenne, kan je vinden op de Engelstalige website van Acmos. Klik hier.

Tarieven

Meting op het dier € 135,00
Meting op wattenstaafje of foto € 135,00
Homeopathisch middel per stuk € 15,00
Meting op locatie is mogelijk, daarbij dient wel rekening gehouden te worden met een kilometervergoeding van € 0,35 per kilometer.

(Alle prijzen zijn inclusief BTW)


 

Meten van dieren met de Lecher antenne

Meten van dieren met de Lecher antenne