Wichelroede lopen

Wichelen: heb je ooit gedacht dat er meer is tussen hemel en aarde? En zou het kunnen zijn dat jij daar ook gevoelig voor bent? Gevoelig of niet, iedereen kan wichelen. Wichelen is van alle tijden en vroeger werden vooral op energierijke plekken heiligdommen gebouwd; kerken en kloosters kwamen op dergelijke plaatsen tot stand. Zo kan het dus zijn dat er op zo’n, nu nog steeds bestaande plek diverse aardstralen te meten zijn, positieve of negatieve. De plek van de workshop wordt zorgvuldig gekozen, zodat er ook daadwerkelijk iets te meten valt. Locatie in overleg.

Iedere maand is er een workshop wichelen en op verzoek.

Meerdere keren per jaar wordt er een wichel workshop gehouden in Klooster Ter Apel en we bezoeken maandelijks bijzondere plekken. Zoals Heede (de 1000-jarige linde en de plaats waar Maria verschenen is), de Burcht van Wedde met de Gieselbaarg, enzovoort. U zult merken dat vrijwel overal wel bijzondere dingen te meten zijn. Zo zijn we al in Heiligerlee geweest, Borger, Smeerling, Termunten, Onstwedde,Bourtange, maar ook in Valthe, Scheemda, de Lethe en nog veel meer. Kijkt u maar op onderstaande landkaart waar we al geweest zijn.

 

Waar de wichelmiddagen tot dusver hebben plaatsgevonden:

 

Sinds mei 2022 is er een nauwe samenwerking met Taribush uitjes. Wil je een volledig verzorgde middag, neem dan contact op met Taribush en klik op het logo.


Interessante kortingen bij uw feestje, bedrijfsuitje of groepsdag!
Bel of mail even. Ook uitermate geschikt voor uw kinderpartijtje!
Duur 1,5 à 2 uur.
Prijsindicatie € 20,– per persoon, afhankelijk van de grootte van de groep en de locatie.

 

Informatie

Voor informatie over lezingen, workshops of cursussen, neem contact op via praktijk@hansbaars.nl of via telefoonnummer 06.575.99.109
Wil je zelf een wichelroede aanschaffen? Klik dan hier voor de verschillende soorten wichelroedes die te koop zijn.

Wil je je aanmelden voor de mailinglijst? Hooguit eenmaal per maand een mail over waar de volgende Wichelmiddag plaatsvindt:Wat is wichelen?

Wichelen of meten met de wichelroede is de kunst van het meten van energieën. In vroeger tijden gebruikte men de wichelroede – toen vaak nog van hazelaar of wilgentak gemaakt –

wichelenom de goede positie te bepalen voor het bouwen van een huis, een kerk, etc. En met goede positie bedoelde men de plek waar de energieën elkaar goed aanvulden, mogelijk op of nabij kruispunten van energielijnen en men voorkwam dat men op een waterlijn ging bouwen.

Word lid van de Facebook groep Wichelroede lopen en lees over allerlei energierijke plekken.


Uit de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB van april 2016

wichelen

In de reeks Eem Kieken van RTV Noord in het seizoen 2015 is men op 26 juli 2015 opnames komen maken van een workshop Wichelroede lopen in Klooster Ter Apel.

Hierbij een impressie van ruim 2 minuten.

 

Wichelen in Oude Pekela – januari 2017

 

Radiësthetisch onderzoek de Tempelhof – Winssen (klik op de foto hieronder)

De Tempelhof in Winssen

De Tempelhof in Winssen