Wichelroede lopen

Wichelen: heb je ooit gedacht dat er meer is tussen hemel en aarde? En zou het kunnen zijn dat jij daar ook gevoelig voor bent? Gevoelig of niet, iedereen kan wichelen. Wichelen is van alle tijden en vroeger werden vooral op energierijke plekken heiligdommen gebouwd; kerken en kloosters kwamen op dergelijke plaatsen tot stand. Zo kan het dus zijn dat er op zo’n, nu nog steeds bestaande plek diverse aardstralen te meten zijn, positieve of negatieve. De plek van de workshop wordt zorgvuldig gekozen, zodat er ook daadwerkelijk iets te meten valt. Locatie in overleg.

Iedere maand is er een workshop wichelen. Klik hier waar en wanneer de volgende workshop is.

We bezoeken maandelijks bijzondere plekken. Meestal energierijke plekken in het noorden. Kijkt u maar op onderstaande landkaart waar we al geweest zijn.

 

Sinds mei 2022 is er een nauwe samenwerking met Taribush uitjes. Wil je een volledig verzorgde middag, neem dan contact op met Taribush en klik op het logo.
Kijk voor meer informatie over de workshops bij Taribush op de site https://taribush.nl/uitje/workshop-wichelroede-lopen/


Interessante kortingen bij uw feestje, bedrijfsuitje of groepsdag!
Bel of mail even. Ook uitermate geschikt voor uw kinderpartijtje!
Duur 1,5 à 2 uur.
Prijsindicatie € 20,– per persoon, afhankelijk van de grootte van de groep en de locatie.

 

Informatie

Voor informatie over lezingen, workshops of cursussen, neem contact op via praktijk@hansbaars.nl of via telefoonnummer 06.575.99.109
Wil je zelf een wichelroede aanschaffen? Klik dan hier voor de verschillende soorten wichelroedes die te koop zijn.

Wil je je aanmelden voor de mailinglijst? Hooguit eenmaal per maand een mail over waar de volgende Wichelmiddag plaatsvindt:Wat is wichelen?

Wichelen of meten met de wichelroede is de kunst van het meten van energieën. In vroeger tijden gebruikte men de wichelroede – toen vaak nog van hazelaar of wilgentak gemaakt –

wichelenom de goede positie te bepalen voor het bouwen van een huis, een kerk, etc. En met goede positie bedoelde men de plek waar de energieën elkaar goed aanvulden, mogelijk op of nabij kruispunten van energielijnen en men voorkwam dat men op een waterlijn ging bouwen.

Word lid van de Facebook groep Wichelroede lopen en lees over allerlei energierijke plekken.


Uit de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB van april 2016

wichelen

In de reeks Eem Kieken van RTV Noord in het seizoen 2015 is men op 26 juli 2015 opnames komen maken van een workshop Wichelroede lopen in Klooster Ter Apel.

Hierbij een impressie van ruim 2 minuten.