Wie ben ik

Ik ben geboren in 1964 in Dordrecht en al langere tijd bezig met zelfontwikkeling en bewustzijn. Heb door schade en schande al veel mogen leren en inzien tijdens mijn verblijf hier. Ik ben een autodidact en ben opgevoed zonder religie.

Ik geloof in reïncarnatie en dat de mens diverse taken tijdens zijn of haar verblijf op deze aardbol heeft en dit moet doorleven in de diverse levens die tot je beschikking staan.

Daarnaast geloof ik ook in het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam. Voor mij zijn ziekten signalen dat er iets mis is met de geestelijke gesteldheid, het gezegde luidt niet voor niets “een gezonde geest in een gezond lichaam”. Bij de gesteldheid van de mens is ook positiviteit erg belangrijk. Hoe positiever iemand in het leven staat, hoe minder fysieke problemen iemand heeft.

Verder sta ik voor een heel open manier van communiceren, er is geen moeten, er is vertrouwen en er is hopelijk ook vrijheid om jezelf in alle openheid en eerlijkheid te uiten.

Tot slot geloof ik in de kracht van het stellen van de juiste vragen. Iedereen heeft namelijk al alle antwoorden in zich.

Opleidingen

School voor Coaching
IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie)
Health Care Academy
Stichting Geobiodynamica
(Basiscursus ) Academie voor Klassieke Homeopathie
Medische Basiskennis HBO Con Amore
Aura en Chakra Healing
Academie voor Coaching (Provocatief Coachen)
Animal communication – Madeleine Walker
Floww – Stralingsdeskundige module 1
Labyrinth Wisdom Workshop Tony Christie
Workshop Vingerlabyrint lopen John Musterd