Meten is weten, gezondheid met de Lecher antenne

Laat u eens meten met de Lecher antenne! Steeds meer mensen zijn bezig met het ontplooien en ontwikkelen van zichzelf. Het is er de uitgelezen tijd voor. We worden aangespoord om meer met ons leven te gaan doen. Meer beseffen waar we mee bezig zijn. Ophouden met het najagen van zaken waarvan we denken dat ze ons geluk brengen en terug naar de basis.

De basis is het leren kennen van jezelf. Je eigen goede en slechte eigenschappen onderkennen, accepteren en ervoor uitkomen. Op het moment dat we onszelf weer hebben teruggevonden kunnen we veel steviger in het leven staan. Met meer overtuiging de dingen doen die we graag doen en weer met passie gaan leven.

Toch de juiste richting?

Veel mensen kampen echter met klachten, kwalen, problemen, ziekten die niet of nauwelijks op te lossen zijn. Vaak krijgt men te horen dat er niets aan te doen is. Dat je ermee zult moeten leren leven en dat je letterlijk “uitgedokterd” bent. Dan is er nog altijd de mogelijkheid om je door te laten meten met de Lecher antenne. De meting en het bijbehorende gesprek gaat uit van de gehele mens. Er wordt niet uitsluitend gekeken naar het bovenliggende probleem, maar ook de emotionele, sociale en psychische aspecten van de mens worden meegenomen. Een compleet beeld dus, wat nodig is om precies te begrijpen waar het probleem zit. Meten is weten.

In deze praktijk kunt u niet alleen terecht voor metingen of gesprekken, maar ook voor het energetisch doormeten van uw huis, uw huisdier of anderszins.
Let wel, de meting is geen diagnose in de vorm zoals u die bij een reguliere medicus ontvangt. Het zal hooguit de juiste richting aanwijzen. Bij twijfel altijd uw arts benaderen.

Voor het Meten van de Mens, klik hier, voor het Meten van Dieren, klik hier, voor het Meten van het Huis klik hier en voor het Energetisch Taxatierapport, voor als u een huis wilt aankopen of verkopen klik hier.

Wilt u het zelf leren? Dat kan. Er is tweemaal per jaar een eendaagse en ook een driedaagse cursus. Klik hier.

Meer informatie over de in deze praktijk voornamelijk gebruikte “witte” Lecher antenne, kan je vinden op de Engelstalige website van Acmos. Klik hier.

Meten met de Lecher antenne

Meten met de Lecher antenne