Meer over piramidesFotonen

Een foton (van het Griekse woord phōs, licht) is een elementair deeltje. Een foton heeft geen massa en beweegt zich voort met de snelheid van het licht. Licht en andere elektromagnetische straling bestaat uit fotonen.

Zwaartekracht creëert fysieke materie. Dit is de alles omvattende kracht die in het universum bestaat en zorgt voor het ontstaan van materie. Zwaartekracht en fotonen horen bij elkaar. Als er voldoende zwaartekracht is, zal zelfs licht afbuigen. Denk maar aan een zwart gat, waar enorme zwaartekracht-krachten actief zijn.

Door het almaar doorgaande proces van genereren van fotonen door materie en de elektrische lading van zwaartekracht, ontstaat het torus effect. Fotonen bestaan door de druk van de zwaartekracht. Door deze druk worden ze samengeperst tot hun allerkleinste vorm en imploderen vervolgens. Daarna exploderen ze en creëren licht (een foton) en komen weer terug tot hun oorspronkelijke grootte. Vervolgens komt dan de druk van de zwaartekracht weer, enzovoort enzovoort.

Piramides zijn zogenaamde fotonen collectoren. Juist door de vorm, de plaatsing op de aarde trekken ze deze lichtdeeltjes aan. Dit alles onder de invloed van de zwaartekracht. Pira-mide betekent niet voor niets “vuur in het midden” of zoals de oude Egyptenaren het noemden per-neter, “huis van energie”.

 

Zwaartekracht

ZwaartekrachtFotonen zijn de dragers van de levenskracht. Fotonen zijn dus een levende kracht, ze creëren leven op de plek waar ze aanwezig zijn.
Liefde is eveneens zwaartekracht, maar wat is dan zwaartekracht? Het is de neiging dat alles in het universum aangetrokken wil worden, om één te worden. Liefde is tenslotte ook aantrekkingskracht. En de zwaartekracht zorgt ervoor dat heel het universum tot eenheid aangetrokken wordt.

Liefde is de vrouwelijke kracht. Het vrouwelijke creëert zwaartekrachtstromen.
De Foton is het zaad. Het is de actieve kracht.
Het licht, de fotonen zijn de mannelijke kracht.

Als je aan iemand denkt, met liefde of met haat, creëer je een ‘buis’ waarin je fotonen naar die andere persoon verplaatst. Daarom voelen veel mensen de liefde of haat die je uitzendt.

De vorm van een piramide is een machine, een trechter en zorgt ervoor dat fotonen gaan roteren. Door het roteren ontstaat er energie.
Fotonen zijn essentieel voor al het leven. Zo ook bij DNA, waar fotonen zich op vastpinnen en mee gaat bewegen. Er zijn ongeveer 10.000 fotonen per DNA molecuul.

Een piramide trekt fotonen aan volgens het principe van de sonoluminescentie (meer info, klik hier) of volgens het principe van de zwaartekracht. Zolang het maar een trechtervorm heeft en dus een vortex kan creëren. Door de kracht van de fotonen, zal lichamelijk herstel optreden. Geen ziekten meer, het zorgt voor een hoger IQ en het maakt de mens bewuster. De hoeveelheid witte bloedlichaampjes neemt aantoonbaar toe onder invloed van piramide-energie. Zo hebben honderden proeven al uitgewezen met planten, groenten, vruchten. De productie wordt hoger, groter, sterker en is beter ziekte-resistent.

Kristallen

Radio-actieve voorwerpen worden minder radio-actief, kristallen worden mooier, sterker. DNA is overigens ook van kristallijne oorsprong. Zoals een spijker zich gedraagt bij een magneet, veranderen moleculen onder invloed van de piramide-energie en positioneren zich Noord-Zuid. Een Russische arts heeft met een elektronenmicroscoop-camera scheermesjes gefotografeerd die hij in de piramide heeft gelegd. De mesjes blijven scherp door de vorming of herstructurering van de aanwezige kristallen. Dit experiment is hierna al diverse malen met succes herhaald. Er is tevens een experiment met 5000 gevangenen gedaan die in granieten cellen werden gestopt. Het graniet was opgeladen met piramide energie. Na vrij korte tijd kon men al concluderen dat de gevangenen een betere houding, beter gedrag lieten zien. Geen problemen meer, ze kwamen zelfs van alcohol- en drugsverslavingen af.Kristallen

Graniet

Kristallen genereren nadat ze onder invloed zijn geweest van piramide-energie zelf fotonen. Een van de steensoorten die veel kristallen bevatten is bijvoorbeeld graniet. En een groot deel van de vertrekken in bijvoorbeeld de grote piramide van Gizeh bestaat uit graniet.

Graniet, wat normaal gesproken rood is, wordt helder of wit na onder invloed van fotonen uit de piramide te hebben gestaan. Hetzelfde geldt voor water. Het plaatsen van piramides over vervuilde waterbronnen biedt mogelijkheden voor iedereen om goed en zuiver drinkwater te hebben. Dus waarom we gebruiken we het niet allemaal?

De grote piramide is een verzamelplek voor de fotonen. Een nacht doorbrengen in de sarcofaag is het verwijderen/verwerken van de trauma’s waar je last van hebt, om in het reine te komen en de verbindingen te verbreken met mensen die alleen maar energie van je slurpen.

Je kan piramide energie vergelijken met acupunctuur. Op een bepaalde plek wordt een buisje geplaatst en binnen enkele seconden is de bedoelde plek bereikt.
Acupunctuur punten hebben nu eenmaal de hoogste elektrische lading. De piramide werkt dus als een acupunctuur naald op het lichaam van de aarde.
Zodra er een piramide wordt gebouwd, geneest de plek waar de piramide staat en wordt alles eromheen ook een stuk beter. Alles kristalliseert, zoals met het water. Alle zware metalen en andere ongezonde materialen zakken naar de bodem. Het is door diverse experimenten gebleken dat in de nabije omgeving van de omgeving eveneens een verbetering van plantengroei tot stand is gekomen. Op een enkele plek zijn zelfs planten gaan groeien, waarvan men dacht dat deze soorten uitgestorven waren.

Piramides in de wereld

Piramides, de fotonen die hierin gegenereerd worden, maken negatieve ionen aan en zorgen dus voor schonere lucht. Een betere en gezondere lucht en stoppen de luchtvervuiling. Ook aardbevingen, stormen, onweer komen allemaal NIET in de buurt van piramides. Piramides helen de aarde.
Zo zijn er diverse piramides over de wereld gevonden en moeten er misschien nog velen ontdekt worden:

  1. China, 2. Mexico, 3. Guatemala, 4. Antarctica, 5. Bosnië, 6. Japan.

Piramides over de hele wereld

Lees meer over bovenstaande informatie in het boek “The Source Field Investigations” van David Wilcock. Klik hier.

Workshop piramide maken

 

Maar waarom staan er zoveel piramides op aarde? Zou het toch met energie te maken kunnen hebben? Lees verder.