Piramide Energie, de piramide als energiebron

Zoals al eerder beschreven komen er speciale krachten aan de oppervlakte zodra er op een plek een piramide wordt geplaatst. Getuige ook het bijzondere boek van Christopher Dunn, The Giza Power Plant.Gizeh de energiecentrale

Bestond er in de prehistorie een zeer geavanceerde beschaving? Is de piramide van Gizeh een overblijfsel van hun technologie? Wat was dan de krachtbron die zo’n beschaving voedde? De technologie van harmonische resonantie, beweert de beroemde meestervakman en ingenieur Christopher Dunn. In een briljant stukje reverse engineering, gebaseerd op twintig jaar onderzoek, onthult Dunn dat de Grote Piramide van Gizeh eigenlijk een groot akoestisch apparaat was! Door zijn grootte en afmetingen creëerde dit kristallen bouwwerk een harmonische resonantie met de aarde en zette het de trillingsenergieën van de aarde om in microgolfstraling. De auteur laat zien hoe de talrijke kamers en doorgangen van de piramide met de bewuste precisie werden gepositioneerd om de akoestische kwaliteiten te maximaliseren. Dit kan dezelfde technologie zijn die door Nikola Tesla is ontdekt en de oplossing voor onze eigen behoefte aan schone energie.

 

 

 

Of zou het zo kunnen zijn dat er meer is in de zogenaamde Alaska Triangle? Een gebied in Alaska waar soortgelijke gevallen plaatsvinden zoals in de Bermuda driehoek. Mensen en vliegtuigen schijnen daar te verdwijnen en dieren blijken afwijkend gedrag te vertonen door de aanwezigheid van sterke elektromagnetische velden.

Er is sprake van een zogenaamde Donkere Piramide ergens ondergronds in de Alaska Triangle. Er schijnt daar een Amerikaanse basis te zijn en alles wordt daar uiterst geheim gehouden. Een helderziende heeft gewag gemaakt van het bestaan van een grote zwarte piramide van steen onder de grond, die mogelijk zeer sterke energieën verspreidt. Zou dit dan zoals zij zei een “oplaadstation zijn voor buitenaardsen? Zouden alle piramides op aarde – en dat zijn er nogal wat – ooit die functie gehad hebben?

Op TV-kanalen als Gaia en Discovery zijn al diverse documentaires te zien. Helaas is het allemaal nog niet heel zeker, maar waar rook is, is vuur. Alaska Bermuda driehoek

Gaia link (Preview): Klik hier

Er is ook al een (Engelstalig) boek hierover verschenen.

Alaska's Bermuda driehoek

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop piramide maken