Meten van de Mens

Ernst Lecher, een Oostenrijks natuurkundige, heeft de methode uitgevonden om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golven te meten. Reinhard Schneider heeft vervolgens op basis van Lechers bevindingen een geavanceerd meetinstrument ontwikkeld, de Lecher Antenne. Voor het meten van mens, dier, huis, energieën.. Meten van de mens met de Lecher antenne

In vergelijking met een wichelroede heeft de Lecher antenne veel meer mogelijkheden. Door de instelmogelijkheden met de schuif en het in- of aanbrengen van een magnetisch staafje in de handvatten. Door de ingebouwde metalen draad en de schuif kunnen verschillende frequenties gemeten worden. Alles is energie en dus kunnen bomen, planten, dieren, woningen en de mens op hun specifieke frequentie gemeten worden.

Wat we bijvoorbeeld bij de mens kunnen meten, is of een bepaalde voedingsstof goed is voor hem of haar. Of er een ziekmakende waterader onder het huis doorloopt en van invloed is op de mens of een bepaald orgaan wel in orde is.

Hoe werkt het?

In de praktijk worden voor het Meten van de Mens een viertal methoden gebruikt

1. De meest voorkomende methode is het meten op de hand van de cliënt. Is de cliënt rechtshandig dan wordt de rechterhand gebruikt. Er wordt gemeten boven het acupunctuurpunt op de  bovenkant van de hand tussen wijsvinger en middelvinger. Is er een probleem op die specifieke frequentie, dan slaat de antenne om. Vervolgens kan ook de ernst van de kwaal gemeten worden door het sneller omslaan van de antenne.

Meten van de mens met de Lecher antenne2. Hetzelfde kan gedaan worden door langs het lichaam zelf te meten. Bij bijvoorbeeld het beter of exact willen lokaliseren waar het probleem zit. Een probleem in het zenuwstelsel of immuunsysteem kan natuurlijk op vele plekken in het lichaam voorkomen.

3. Dezelfde diagnostische handelingen kunnen uitgevoerd worden op een wattenstaafje met wat mondslijmvlies (wat u eventueel kunt opsturen). Deze methode wordt gebruikt als de cliënt niet naar de praktijk kan komen of dat er een uitgebreidere scan moet worden uitgevoerd.

4. Tot slot kunnen dezelfde diagnostische handelingen uitgevoerd worden op een recente foto van de cliënt. Let wel dat dit een foto is, waar alleen de cliënt op mag staan, dit in verband met mogelijke interferentie.

 

Meten van de mens met de Lecher antenne

Wat gebeurt er met de uitkomst?

Aan de hand van de uitkomst van het Meten van de Mens kan er nagegaan worden welk fysiek en/of psychologisch aspect ten grondslag ligt aan de kwaal, probleem, allergie, ziekte.

Aangezien ieder lichamelijk probleem een psychische oorzaak heeft betekent dit dus dat de cliënt (met begeleiding) iets moet veranderen in zijn of haar leven. Pas dan kan er werkelijk iets veranderen. Het toedienen van reguliere medicatie, kan soms helpen. Het is echter veelal symptoombestrijding. Daarentegen kunnen homeopathische middelen vaak het lichaam aanzetten tot het starten van het veranderingsproces wat de cliënt zo nodig heeft.

Zaak is dus gezamenlijk met de cliënt duidelijk in beeld te krijgen hoe dit aan te pakken en welke stappen te zetten.

Indien de cliënt puur behoefte heeft aan een diagnose kan er ook een gezondheidsadvies volgen over welke homeopathische middelen hij of zij nodig heeft. Deze kunnen dan eveneens geleverd worden.

 

Tarieven

Meting op de hand of op lichaam (circa 1 à 1½ uur) € 155,00
Homeopathisch middel per stuk € 15,00
Meting op locatie is mogelijk, daarbij dient wel rekening gehouden te worden met een kilometervergoeding van € 0,35 per kilometer.

(Alle prijzen zijn inclusief BTW)

 

Wilt u weten hoe klanten een meting met de Lecher antenne hebben ervaren? Klik hier.
Meer informatie over de in deze praktijk voornamelijk gebruikte “witte” Lecher antenne, kan je vinden op de Engelstalige website van Acmos. Klik hier.