U wilt een huis aankopen?

Vraag een Energetisch Taxatierapport aan! De meesten van ons hebben het wel eens gedaan, een huis gekocht. We struinen de diverse websites af en houden in de gaten of ons droomhuis ertussen zit. En als we dan het huis gevonden denken te hebben, maken we een afspraak met de makelaar en gaan het huis bezoeken. Sommigen bezoeken het huis slechts eenmalig, anderen wel drie keer of meer.

Maar wat doen we dan? We kijken of het huis ons past. We kijken of het echt aan onze eisen voldoet, of de foto’s wel overeenkomen met de werkelijkheid. Veel mensen voelen ook wel of dit het huis is wat ze willen aanschaffen. Maar wat voelen we dan? Voelen we ook de energie? Grote kans van niet, we zijn daar namelijk op dat moment niet mee bezig. Logisch, je bent in een hele andere gemoedstoestand. Mogelijk zijn we in een juichstemming van “dit is het!” Niettemin is het wel degelijk belangrijk om ook dat te gaan voelen en ervaren.

Waarom zal je zeggen? Er kunnen veel dingen energetisch aan het huis mankeren dat niet naar voren komen bij een bezoek. Juist vanwege die andere gemoedstoestand. Het is dus belangrijk vóór aanschaf van het huis zeker te zijn dat het huis energetisch in orde is.

U wilt een huis verkopen?

Als een te verkopen huis energetisch op orde is, verkoopt het beter. Zo simpel is dat. Bent u in de fase dat u zich oriënteert op het verkopen van uw huis, dan kan de energie een reden zijn dat uw huis minder snel verkocht wordt. De potentiële kopers die uw huis bezoeken voelen uw huis aan en bij een fijne en harmonieuze energie zal dat ook op hen overslaan.

 

Welke factoren voor het Energetisch Taxatierapport van belang zijn:

 

 

Belangrijke factoren

Geschiedenis, grond en omgeving

De geschiedenis kennen van een huis en mogelijk voorgaande bewoners kan heel belangrijk zijn. Als je beseft dat alles energie is, zijn ook gevoelens en intenties energie. Dus kunnen deze achterblijven op alle plekken. Zo kun je zware energie nog voelen op plaatsen waar ooit een oorlog gewoed heeft. Of de positieve energie bij een beeld van Maria waar veel kaarsjes worden opgestoken. Zo kun je je ook voorstellen dat in een huis waar veel ruzie is geweest, daar ook nog wat van achtergebleven is. Mogelijk is dit zelfs voelbaar als je je daarop concentreert.

Zo is ook de grond belangrijk. Is het aan te schaffen huis het eerste op deze plek? Of heeft er misschien al eerder een huis gestaan? Dan is informatie daarover zeer welkom en de moeite waard om mee te nemen in het onderzoek. Ook daaruit kan voortvloeien dat er energie in of om het huis is, die daar vanaf komt.

In het taxatierapport is ook de omgeving meegenomen. Net zoals de geschiedenis en de grond is vanzelfsprekend ook de omgeving van belang. Hierbij moet je denken aan de buurt en ook de buren. Mogelijk zijn zij zich bewust van de energie die ze afgeven, mogelijk niet. Niettemin kan dit invloed hebben op de energie in het aan te kopen huis.

Masten, water, aardstralen

Belangrijk is ook of er GSM masten in de nabije omgeving staan. Tegenwoordig staan er steeds meer van dergelijke zendinstallaties in de nabijheid van onze huizen. We willen tenslotte overal goede dekking hebben voor onze mobiele telefoon. Tegelijkertijd wordt er ook gecontroleerd of er geen hoogspanningsmasten te dicht bij de woning staan. Deze apparatuur is schadelijk zoals gebleken is uit diverse onderzoeken en daar wil je niet te dichtbij wonen.

De volgende factor die van belang is, is water. Water wil je niet onder je nieuwe huis hebben, omdat het altijd zijn eigen weg zoekt, meandert en altijd in beweging is. Hierdoor ontstaat een trilling die, hoe diep ook, tot in het huis voelbaar en meetbaar is.

Aardstralen zijn magnetische verschijnselen die worden veroorzaakt door de onderlinge aantrekkingskracht die wij allen, inclusief de hemellichamen, op elkaar hebben. Hierdoor zijn er netwerken, rasters om onze aarde heen. Zo’n raster bestaat uit aardstralen of ook wel leylijnen genaamd. Deze zijn over het algemeen neutraal of positief geladen, maar kunnen ook een negatieve lading krijgen, bijvoorbeeld door het kruisen met wateraders, GSM straling, enz.

Entiteiten en houding

Een nieuw huis wordt ook onderzocht op entiteiten. Deze kunnen al naar voren gekomen zijn bij het onderzoek van de geschiedenis, de grond of de omgeving. In de meeste gevallen is het belangrijk hier iets tegen te doen, tenzij de nieuwe bewoners daar bezwaar tegen hebben of dat de energie als positief wordt ervaren. Het resultaat van de meting komt wel in het rapport.

Tot slot en zeker niet onbelangrijk is de eigen instelling. Hiermee wordt bedoeld dat de mogelijke nieuwe bewoners worden geïnterviewd over hun eigen algemene gemoedstoestand. Het spreekt voor zich dat een positieve instelling eenzelfde uitwerking heeft. Niet alleen op medebewoners maar ook op de woning en de omgeving. In het rapport zal dan ook toegelicht worden dat het belangrijk is deze houding tegenover de woning en omgeving in te zetten en de juiste intentie in de woning in te brengen.

Voor meer informatie over het energetisch reinigen van het huis, klik hier.

Wat krijgt u?

 • Het huis wordt ter plaatse of op afstand doorgemeten.
 • Vervolgens zullen er ontstoringsmaterialen worden geplaatst op de juiste plek als de meting ter plaatse wordt gedaan.
 • Indien de meting op afstand plaatsvindt, kunnen de materialen gelegd worden op aangegeven plaatsen of eventueel via videobellen de juiste plek worden gewezen.
 • Daarna ontvangt u een globale tekening van pand of perceel met de plekken waar de materialen zijn neergelegd met een beknopte uitleg.
 • Er zullen adviezen worden gegeven over andere soorten straling en hoe u het beste met alle apparatuur (WIFI, afstandsbedieningen, DECT telefoons, babyfoon, stand-by, wekkerradio’s, etc.) kunt omgaan. Is de meting ter plaatse, dan wordt dat besproken. Is de meting op afstand, dan wordt het bij het beknopte verslag bijgevoegd.

Tarieven Energetisch Taxatierapport

Doormeten en creëren Energetisch Taxatierapport   € 295,00
Plaatsen van ontstoor materiaal afhankelijk van straling per stuk € 7,00
Kilometervergoeding per kilometer € 0,35 geldend voor een reisafstand van 90 minuten vanaf Siddeburen. Daarbuiten worden aanvullende afspraken gemaakt.

(Alle prijzen zijn inclusief BTW)

======================================================================================================================================

  U kunt uw plattegrond of tekening en uw foto hieronder bijvoegen. Alleen PDF en JPG bestanden zijn toegestaan.








  JaNee


  JaNee


  JaNee

  JaNee

  ik slaap door zonder wakker worden.ik slaap onrustig.ik word vaak wakker.ik moet er vaak 's nachts uit om naar het toilet te gaan.ik word altijd moe wakker


  JaNee

  JaNee