Workshop piramide maken/beleven

Enige tijd geleden heb ik een piramide experiment gedaan door mensen die dit wilden, een gratis houten piramide aan te bieden. Deze piramide moest onder het bed geplaatst worden met als doel een betere nachtrust. Afspraak was dat ik de piramide aanleverde, de aanvrager zelf de piramide in elkaar zette en deze vervolgens exact noord plaatste onder zijn/haar bed met behulp van een meegeleverd kompas. Er was slechts één voorwaarde en dat was dat de aanvrager mij terugkoppelde of en hoe zijn/haar slaappatroon was veranderd. Op een gegeven moment heb ik het experiment moeten stoppen, omdat er te veel aanvragen kwamen en het dus spreekwoordelijk storm liep. De resultaten waren bij elke deelnemer zodanig, dat de nachtrust verbeterde, bij de een wat meer dan bij de ander, maar effect had het zeker.

Dus is het nu tijd om een workshop te organiseren. Daarbij mag je ervaren hoe het is om in een grote piramide (bijna 2 meter hoog) te zitten en de energie te voelen die uit de aarde komt op die plek. We gaan ook enkele kleine experimenten doen, waarbij verschil gevoeld of gemeten kan worden tussen wel of niet in een piramide. Zo zullen we twee glazen water gaan testen en proeven, de één in de piramide, de ander erbuiten. Ook zullen we energie kunnen voelen met een pendel als de piramide goed geplaatst is en hoe de energie verandert zodra de positie van de piramide verandert.

Maar waarschijnlijk het belangrijkste, we gaan ook een piramide maken. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een verstekbak, duimstok, hout voor de basis en de zijden, houtlijm, een kompas en een pendel. Met deze artikelen kunnen we een piramide gaan maken. Deelnemers dienen wel tevoren te weten wat de ruimte onder hun bed is als de piramide onder het bed geplaatst moet worden. Vanzelfsprekend kan je de piramide ook op andere plekken plaatsen en voor een ander doel gebruiken. Maximale grootte die we maken is 30cm hoog.

 

Lijkt je dit wat? Doe dan mee met een workshop. Locatie kan op verzoek ergens in het land zijn of het wordt de provincie Groningen.
In Austerlitz (vlakbij Utrecht) is er ook een locatie beschikbaar voor ons en hoe kan het ook anders dat je op de plek waar de Piramide van Austerlitz staat een workshop geeft.

Om misverstanden te voorkomen, de praktijk is een angstvrije locatie, dus we doen niet aan afstand houden, desinfectie, mondkapjes of uitsluiting. We zitten gewoon dicht bij elkaar en ook als je verkouden bent, ben je gewoon welkom. Laat duidelijk zijn, alle meningen worden gerespecteerd, iedereen is vrij in zijn/haar eigen keuze.

Min/Max aantal deelnemers 4 / 12
Kosten € 95,–
Locatie: Nader te bepalen
Tijden 13:00 uur tot 17:00 uur
Inclusief koffie/thee en gebruik bovengenoemde gereedschappen

 

    * = verplicht veld    Hierbij een foto- en videoimpressie van de laatste workshop in Austerlitz