Workshop piramide maken/beleven

Voordat de workshop piramide maken van start ging, heb ik een piramide experiment gedaan door mensen die dit wilden, een gratis houten piramide aan te bieden. Deze piramide moest onder het bed geplaatst worden met als doel een betere nachtrust. Afspraak was dat ik de piramide aanleverde, de aanvrager zelf de piramide in elkaar zette en deze vervolgens exact noord plaatste onder zijn/haar bed met behulp van een meegeleverd kompas.

Er was slechts één voorwaarde en dat was dat de aanvrager mij terugkoppelde of en hoe zijn/haar slaappatroon was veranderd. Op een gegeven moment heb ik het experiment moeten stoppen, omdat er te veel aanvragen kwamen, het liep spreekwoordelijk storm. De resultaten waren bij elke deelnemer zodanig, dat de nachtrust verbeterde, bij de een wat meer dan bij de ander, maar effect had het zeker.

Dus is het nu tijd om een workshop te organiseren. Daarbij mag je ervaren hoe het is om de energie te voelen die uit de aarde komt op die plek. We gaan ook enkele kleine experimenten doen, waarbij verschil gevoeld of gemeten kan worden tussen wel of niet in een piramide. Zo zullen we twee glazen water gaan testen en proeven, de één in de piramide, de ander erbuiten. Ook zullen we energie kunnen voelen met een pendel als de piramide goed geplaatst is en hoe de energie verandert zodra de positie van de piramide verandert.

Maar waarschijnlijk het belangrijkste, we gaan ook een piramide maken. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een verstekbak, duimstok, hout voor de basis en de zijden, houtlijm, een kompas en een pendel. Met deze artikelen kunnen we een piramide gaan maken. Deelnemers dienen wel tevoren te weten wat de ruimte onder hun bed is als de piramide onder het bed geplaatst moet worden. Vanzelfsprekend kan je de piramide ook op andere plekken plaatsen en voor een ander doel gebruiken. Maximale grootte die we maken is 30cm hoog.

Materialen workshop

 

Lijkt je dit wat? Doe dan mee met een workshop. Locatie kan op verzoek ergens in het land zijn of het wordt de provincie Groningen.
In Austerlitz (vlakbij Utrecht) is er ook een locatie beschikbaar voor ons en hoe toepasselijk is de plek waar de Piramide van Austerlitz staat. Daarnaast heb ik ook de mensen van Piramide aan de Waal (https://piramideaandewaal.nl) bereid gevonden om in hun piramide een workshop te gaan geven.

Om misverstanden te voorkomen, de praktijk is een angstvrije locatie, dus we doen niet aan afstand houden, desinfectie, mondkapjes of uitsluiting. We zitten gewoon dicht bij elkaar en ook als je verkouden bent, ben je gewoon welkom. Laat duidelijk zijn, alle meningen worden gerespecteerd, iedereen is vrij in zijn/haar eigen keuze.

Workshop Informatie

Min/Max aantal deelnemers 4 / 7
Kosten € 95,–
Locaties workshopLocatie 1:
Dorpshuis Austerlitz, Schoolweg 2, 3711 BP Austerlitz (bij Zeist en Driebergen) – Google Maps: https://goo.gl/maps/MhiZvZB4SYnkjBy1A
Locatie 2:
Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28, 6691 HH Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen) – Google Maps: https://goo.gl/maps/tFwHkXLzt1ZRwDXF7

Tijden 13:00 uur tot 17:00 uur
Inclusief: koffie/thee, gebruik bovengenoemde gereedschappen en een syllabus
Betaling vooraf of op de dag van de workshop contant of via een Tikkie.

Zie de agenda voor de eerstvolgende workshop.


    * = verplicht veld    Hierbij een foto- en videoimpressie van een workshop in Austerlitz

    Workshop piramide maken Workshop piramide maken

    Workshop piramide maken
    Workshop piramide maken