Jubileum reis naar Bretagne!

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
3 juni 2023 @ 13:00 – 11 juni 2023 @ 17:00
2023-06-03T13:00:00+02:00
2023-06-11T17:00:00+02:00
Waar:
La Douce France
Frankrijk

Reis naar Bretagne – 9 dagen

De reis duurt negen dagen. Vanuit Nederland vertrekken we op de zaterdag en komen zondagmiddag of zondagavond aan in Rennes. Mensen die de reis wel mee willen maken maar niet met de Wichelbus meewillen, kunnen direct naar Rennes gaan. Dat kan uiteraard met de auto, maar er zijn ook directe vluchten vanaf Schiphol naar Rennes. Vlucht duurt 90 minuten. Prijs ligt ongeveer op € 250,- voor een retourticket. Rendez-vous in Rennes. Diegenen die op eigen gelegenheid zijn gekomen, stappen in Rennes op de bus en dan gaan we op de maandag van start. In Bretagne volbrengen we een programma van vijf dagen en komen we weer terug in Rennes. Daarna zijn er weer twee dagen beschikbaar om naar Nederland terug te keren.

Programma in het kort

In de vijf dagen dat we in Bretagne zijn, zullen we vanzelfsprekend veel met wichelen bezig zijn. Energierijke of historische plekken zijn natuurlijk ook te voelen zonder wichelroede. We komen op veel bijzondere plekken in deze vijf dagen.

Er zal een dag zijn waar we met de lokale geschiedenis van Koning Arthur gaan ontdekken. Daarnaast ruimen we tijd in voor diverse dolmen en de megalieten van Carnac. Eveneens staan er enkele bijzondere energierijke kerken en kerkruïnes op het programma. Menhirs komen uiteraard ook volop aan bod en nog enkele verrassingen.

Transport zal zijn met de Wichelbus vanaf Nederland of met eigen vervoer en verzamelen in Rennes. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers zal de Wichelbus groter of kleiner uitvallen. We zullen zoveel mogelijk in hotels overnachten en ook enkele hotels als uitvalsbasis gebruiken voor de bezienswaardigheden.

Reisinfo:

Data:  zaterdag 3 juni 2023 tot en met zondag 11 juni 2023.

De prijs voor deze jubileumreis met de Wichelbus naar Bretagne bedraagt € 1250,- per persoon. Dit is:

 • Inclusief uitgebreide reisbeschrijving die in Rennes wordt uitgedeeld
 • Inclusief 8 overnachtingen (vertrek op zaterdag, aankomst in Nederland op zondag)
 • Inclusief ontbijt; exclusief lunch en diner
 • Inclusief heen- en terugreis met de Wichelbus
 • Inclusief entrees en rondleidingen met gids
 • Inclusief gebruik van diverse soorten wichelroedes of pendels.
 • Groepsgrootte is maximaal 8 (bij een 9-persoons Wichelbus)
 • Er slapen twee personen op een kamer. In overleg kan tegen meerprijs een eenpersoonskamer geboekt worden, indien nog beschikbaar.
 • Bij je aanmelding zal een aanbetaling van € 150,- gevraagd worden. In de bevestigingsmail staan de voorwaarden over annuleren.
 • Betaal je vóór 1 maart 2023, dan krijg je een korting van € 100,-

Voor een uitgebreide reisbeschrijving, klik hier.

  * = verplicht veld