Droom

De Wichelbus is een droom. Dromen zijn er om te verwezenlijken, niet om te dromen. Het concept is simpel. We gaan met een aantal mensen op stap naar plekken waar wat te meten valt met de wichelroede en plekken van historische of culturele waarde. Hierdoor combineren we het onderzoekende met het informatieve. Het geeft meestal ook een andere kijk op de monumenten of plekken die we bezoeken. Je kijkt er namelijk naar op een manier die iets zegt over de energie op die plek in plaats van als toerist. Meer weten over wichelen? Klik hier.

2021

Hopelijk en naar verwachting zal de Wichelbus in 2021 gaan rijden. Het zorgt ervoor dat de deelnemers wat minder ver hoeven rijden, gewoon ergens op kunnen stappen en naar de bijzondere plek worden gebracht. Ideeën voor uitstapjes met dit unieke vervoermiddel zijn van harte welkom. We willen sowieso naar de volgende plekken afreizen:

Meerdere deelnemers vinden dit idee geweldig, want onlangs werd de droom al gedeeltelijk verwezenlijkt met onderstaand cadeau!

Heb je een goed idee om met een clubje geïnteresseerden naartoe te gaan om te meten? Laat het weten via onderstaand formulier. Dank alvast!