Water is van levensbelang

Vitale delen van ons lichaam worden van energie voorzien door water en schadelijke stoffen worden afgevoerd. Eén van de grootste bronnen van voeding voor ons lichaam is water. Alle vocht dat we binnenkrijgen, bevat water.

Het is dan ook essentieel dat het water dat we tot ons nemen en waarin we ons begeven (wassen, douchen etc.), van goede kwaliteit is. Vanaf de bron moet water onbelemmerd kunnen stromen. Op weg naar onze huizen en leidingen verliest het aan kracht door de vervuilende stoffen in ons milieu. Uitlaatgassen, straling, bestrijdingsmiddelen; allerlei niet natuurlijke stoffen komen in aanraking met ons (drink)water en tasten het energetisch niveau aan.

Water is een informatiedrager

magspirit vitalisatorenDoor het gebruik van de Magspirit vitalisator kunnen water en andere vloeibare voedingsmiddelen hun oorspronkelijke vitaliteit terugkrijgen. Het water is als het ware ‘vervuild’ met belastende stoffen. Dat kan met het gebruik van de vitalisator meer en meer terugkomen in de oorspronkelijke staat. De smaak wordt meestal beter en je gaat er vanzelf meer van drinken. Dit kan een positieve uitwerking hebben op het menselijk lichaam. Met als gevolg dat je je energieker voelt. Het kan trouwens ook prima werken voor dieren en planten. Probeer het maar!

De voordelen van het gebruik van de Magspirit watervitalisator op een rij:

  • schadelijke trillingsfrequenties kunnen verdwijnen
  • in staat organen, cellen en systemen te reinigen
  • goede kans op verhoging van het energiegehalte van het water
  • ondersteuning van het immuunsysteem is niet ondenkbaar
  • onderhoudsvrij toe te passen, levenslang
  • draagt bij aan zuivering van leiding(water)systemen en machines
  • draagt bij aan herstel van het milieu

 

Bescherming tegen straling

magspirit bescherming tegen stralingUitgaande van het principe van de watervitalisatie, heeft Magspirit producten ontwikkeld die u beter beschermen tegen straling. Dat is goed nieuws! De toepassing wordt daarmee nog breder, zodat u nóg beter beschermd bent.

Zo behoedt de Beschermhanger u tegen elektromagnetische straling. Straling heeft de eigenschap dat het ons lichaam kan ontregelen. Door vorm en materiaal van dit sieraad heeft het een continue werking en bent u beschermd in een straal van 1,5m rond de hanger.

De Omgevingsbeschermer draagt bij aan het neutraliseren van straling in uw leefomgeving. Het is een gebruiksvriendelijke tool met een elegante vorm, die gemakkelijk een plekje vindt in uw huis of op uw werk. Dit beschermt u continu tegen onzichtbare belasting. Het product doet zijn werk in een straal van 4,5m rond de beschermer. In uw eigen woonomgeving, maar ook op andere plekken met stralingsbronnen.

 

Voor meer informatie over het oplossen van stralingsproblemen in en om uw huis, klik hier.
Voor aanschaf van bovengenoemde producten klik hier voor de website van Magspirit.
Voor aanbiedingen, neem dan contact op via e-mail te sturen naar coaching@hansbaars.nl of bel 06.575.99.109.