Meten is weten, gezondheid met de Lecher antenne

Steeds meer mensen zijn bezig met het ontplooien en ontwikkelen van zichzelf. Het is er de uitgelezen tijd voor. We worden aangespoord om meer met ons leven te gaan doen. Meer beseffen waar we mee bezig zijn, ophouden met het najagen van zaken waarvan we denken dat ze ons geluk brengen en terug naar de basis.

De basis van het leren kennen van jezelf, je eigen goede en slechte eigenschappen onderkennen, accepteren en ervoor uitkomen. Op het moment dat we onszelf weer hebben teruggevonden kunnen we veel steviger in het leven staan, met meer overtuiging de dingen doen die we graag doen en weer met passie gaan leven.

Veel mensen kampen echter met klachten, kwalen, problemen, ziekten die niet of nauwelijks op te lossen zijn. Vaak krijgt men te horen dat er niets aan te doen is, dat je ermee zult moeten leren leven en dat je letterlijk “uitgedokterd” bent. Dan is er nog altijd de mogelijkheid om je door te laten meten met de Lecher antenne. De meting en het bijbehorende gesprek gaat uit van de gehele mens. Er wordt niet uitsluitend gekeken naar het bovenliggende probleem, maar ook de emotionele, sociale en psychische aspecten van de mens worden meegenomen. Een compleet beeld dus, wat nodig is om precies te begrijpen waar het probleem zit. Meten is weten.

In deze praktijk kunt u niet alleen terecht voor metingen of gesprekken, maar ook voor het energetisch doormeten van uw huis, uw huisdier of anderszins.