Klantenreferenties

Op deze pagina’s staan de klantenreferenties vermeld. Deze referenties en ervaringen zijn met uitdrukkelijke toestemming van de klant geplaatst. Om privacy redenen zijn namen weggehaald of, indien dit tekstueel niet haalbaar is, vervangen door een fictieve naam.

🏚️ Huis ontstoren op afstand

Een late reactie van ons maar hier gaat alles goed. We hebben de zwarte stenen nog steeds op hun plaats liggen. We maken ze uiteraard af en toe op de juiste manier schoon. De stenen buiten zijn in de loop van de tijd verdwenen.
We hebben destijds bij het hier gaan wonen jouw advies gevraagd en direct gehandeld daarnaar dus we kunnen niet aangeven of er verschil is omdat we daarvoor te kort hier woonden. Maar we zagen wel resultaat destijds bij het paard en zijn stal. Na de stenen daar ook gelegd te hebben veranderde hij in de stal qua gedrag. Veel rustiger.
Mochten we weer een keer een meting willen laten doen dan laten we het weten. We hebben je gegevens.

🏚️ Huis ontstoren op afstand

Hartelijk dank hoor! Tja… eigenlijk zoals ik het al een beetje aanvoelde… de entiteit voel ik ook in de woonkamer… alsof hij bij 8ns aan tafel zit.
Het is wel een energie die voor veel verstoring en verwarring zorgt… en voelt dat deze ons wel weg wil hebben… en zeker invloed heeft op Christiaan… We beginnen maar door beiden in alle rust met hem te communiceren… hem bewust maken dat hij overleden is… en degene die veel van hem gehouden hebben hem vragen hem op te halen en verder te dragen… naar de heelkamers… of naar een plek die voor zijn hoogste goed is…
Witte salie gebruik ik al veel in huis… het bundeltje staat zelfs al een tijdje precies op de plek waar de entiteit zich nu bevindt. Dit alvast even als korte reactie… we gaan ermee aan de gang… fijn dat we nu meer duidelijkheid en bevestiging hebben…

🏚️ Huis ontstoren

Hans heeft in mijn huis een Gsm straal en een slechte Aardstraal ontdekt die dwars door mijn huis liepen. Door een Shungite ( kleine zwarte steen die straling zuivert ) in de keuken neer te leggen en ook één in de woonkamer voelt het nu veel rustiger en schoner aan in huis. Ik slaap beter en aan één stuk door en heb geen last meer van rusteloze benen in de nacht. Daardoor word ik uitgerust en fris wakker. Ik ben dus  heel blij dat Hans langs is geweest!

🏚️ Huis ontstoren op afstand

Ik zou je nog laten weten hoe het gaat. We merken dat het zeker vier weken duurde voordat onze hond rustiger werd m.n. tijdens de nacht. Wat al wel snel opviel is dat al onze honden vrij snel ook op andere plekken in huis gingen liggen, waar ze normaal gesproken niet zo vaak liggen.

Een van mijn honden moest ik weer laten meten bij mijn dierenarts. Ik heb haar gevraagd om ook te meten op de wateraders en breuklijnen. Ze gaf vandaag aan dat ze deze niet meer meet bij onze hond. Ik had eigenlijk zelf al wel zo’n gevoel, maar ja meten is weten 😉 Als onze hond wat onrustiger wordt, reinig ik de stenen of leg ze ruim een halve dag in de zon. Daarna merk ik direct dat hij weer rustiger wordt. 

Ik ben je heel erg dankbaar voor je advies. En zal je zeker aanraden indien iemand hierom vraagt.   Mirandareferenties

🏚️ Metingen met de Lecher antenne en huis ontstoren
In eerste instantie kwam ik bij Hans terecht voor mijn dochter. Naar aanleiding van de uitslag van de meting kwam Hans met een passende oplossing en mijn dochter knapte zienderogen op. Ondertussen waren we verhuisd. Het huis beviel goed alleen af en toe hing er een onprettige sfeer, die ik nooit eerder had ervaren. Hierop heeft Hans het huis doorgemeten en kwam met verrassende uitslagen, die eenvoudig op te lossen waren.

Metingen met de Lecher Antenne
Veel mensen zijn van nature nieuwsgierig en daar ben ik er zeker één van. En vanuit die nieuwsgierigheid heb ik mijzelf door Hans Baars energetisch laten door meten. Wat een mooie en een bijzondere manier om te kijken of je lichaam en geest energetisch in balans zijn. Zelfs de kleinste oneffenheid wordt waargenomen en dat kun je dan als er getest wordt dat het nodig is meteen gaan aanpakken hetzij door je voeding aan te passen of wellicht een homeopathisch middel of beide.

Tijdens het meten kwam er iets essentieels naar voren waarvan Hans dacht “ klopt dit wel” want het paste niet in het beeld wat hij op dat moment van mij had maar het klopte wel degelijk, dat vond ik ook heel mooi om mee te maken dan blijkt op dat moment echt dat het zuiver is en niet beïnvloedbaar. Kortom alles bij elkaar zeer de moeite waard om te ondergaan en een mooie manier om echt de verantwoordelijkheid te nemen voor je gezondheid.

Energetisch doormeten wat een uitkomst als je een zoon hebt met een verstandelijke beperking die heel moeilijk kan aangeven en verwoorden als er iets niet in orde is. Ik heb hem uitgelegd wat het inhield en hij was er meteen voor. Hans nam rustig de tijd om te laten zien wat er ging gebeuren en toen was het helemaal oké. Het gebeurde ook gewoon aan de keukentafel dus hoe ontspannen wil je het hebben. Bij het doormeten komt het hele lichaam aan bod (terwijl je rustig in de kleren op je stoel zit) en wordt er precies waargenomen waar eventuele mankementen of beginnende mankementen zitten. Heel fijn, bij mijn zoon waren er geen noemenswaardige mankementen dat geeft mij weer een hoop rust, ik weet voor de komende tijd weer dat het met hem wel goed zit.

🏚️ Stralingsonderzoek op afstand
Wij hebben in mei jl. een stralingsonderzoek laten uitvoeren van ons huis en de bewoners inclusief hond. We kregen zeer vlot een uitgebreid en duidelijk verslag met daarin ook een aantal zaken die we konden doen om de situatie te verbeteren. Op alle aanvullende vragen van onze kant werden steeds snel en goed gereageerd. We hadden er een heel goed gevoel bij en hebben ook zeker het idee dat het ons “goed” doet wat we gedaan hebben. Later hebben we ook nog de paardenstal en de paarden laten doormeten. In een van de stallen bleek een waterader te lopen. Wij hebben deze lijn ontstoord door plaatsing van een Shungite steen en het effect op het paard door wiens stal de lijn liep was echt heel erg duidelijk. Hij staat liever in zijn stal en is ook vele malen relaxter, zowel binnen als buiten. Het verschil is echt bijzonder!

🏚️ Huismeting met Lecher Antenne
Ik heb zowel mijn huis als mezelf energetisch laten meten door Hans. Ik vond het zeer boeiend. Hiernaast ook nog een gezellig en interessant gesprek over gerelateerde onderwerpen gehad. Alles werd me heel verhelderend uitgelegd.Al met al was het een leuke ervaring.

🏚️ Ontstoren huis
Een heldere non-nonsens meting met de wichelaar gaf aan dat er stralen door ons huis liepen. 2 Stenen houden ze nu tegen. Het heeft ons rust gebracht.

Cursus Energieën meten (3 dagen)
Onze oudste zoon sliep vanaf de verhuizing erg slecht. Na energetische therapie te hebben gestart ben ik verder gaan kijken hoe we hem nog meer konden helpen. Door het gevoel dat er in huis iets niet goed zat besloot ik te kijken wie ons huis kon ontstoren. Ik kwam op de site van Hans terecht en kwam er achter dat je dit ook zelf kunt doen na een korte cursus van Hans.

Vol enthousiasme heb ik me aangemeld en Hans heeft me geleerd hoe ik energieën kan meten, wateraders en aardstralen en andere storende factoren kan opsporen.

Wat ik vooral fijn vind aan het contact met Hans is dat hij je op je gemak stelt en je leert te vertrouwen op je eigen bevindingen en waarnemingen. Naast het leren werken met de verschillende meetinstrumenten komt er nog veel meer interessante materie aan bod en is er veel ruimte voor het oefenen. Dit zowel op de cursuslocatie als op diverse historische sites.

Cursus Energieën meten
Ik heb de wichelroede cursus bij Hans gedaan , samen met enkele andere mensen. Heel bijzonder om te ervaren dat er dingen zijn die je eerst niet kende. Ik ga zeker op “herhaling” bij latere bijeenkomsten. Heer Bommel zou zeggen :”ik wist niet dat ik het in mij had”

🏚️ Stralingsonderzoek
Ik heb een paar mensen een meting naar mogelijke straling laten uitvoeren en heb uiteindelijk besloten met Hans in zee te gaan. De doorslag gaf zijn uitgebreide en duidelijke verhaal en de nuchtere toon. Hoewel er nogal wat aan de hand bleek qua straling gaf de stap-voor-stap aanpak die hij adviseerde me goede hoop. Ik heb mijn huis ontstoord met shungite stenen, een andere telefoon met ECO-modus aangeschaft en ook een personal Floww gekocht. Ik slaap nu veel beter (langer en dieper) en voel me niet meer zo opgejaagd. De problemen die ik had met diverse apparaten in huis die niet goed werkten zijn aanzienlijk verminderd. Al met al een hele vooruitgang!

Meting Lecher Antenne
Op de flyer voor een ‘Gezond Verstand-avond’ in Harderwijk werd Hans Baars aangekondigd met een lezing over de Lecher-antenne. Ik heb hier graag mijn sportavond voor afgezegd (doe ik niet vaak!). Wat een interessant verhaal! Na de lezing heeft Hans mij ‘gelezen’ met de antenne. Zo leuk dat hij dit wilde doen en zo verrassend -voor mij als leek- dat hij verschillende gezondheidseuvels kon meten waar ik inderdaad mee te kampen heb. Door het korte tijdsbestek, hield ik nog vragen over en bood Hans mij de mogelijkheid om later thuis aan de hand van een foto verder te meten. Ook weer heel bijzonder dat dit kan! Energie, chakra’s, organen, hormonen werden allemaal gemeten, heel fijn!! Vrijblijvend advies gekregen voor een homeopatisch middel voor een te snel werkende schildklier.
Wat ik ook zo waardeer is de betrokkenheid die Hans toont, heel prettig. Kortom, ik ben een hele enthousiaste, tevreden klant die blij is Hans Baars ontmoet te hebben! Zeker aan te bevelen.

Cursusdag Lecher antenne
Een klein jaar geleden heb ik bij Hans Baars een dag cursus gevolgd met de wichelroede. Een prima compacte cursus om uit te vigelen of dit iets voor je is. En zo ja om er mee aan de slag te kunnen.

Ook heeft Hans toen, met behulp van een plattegrond van ons huis, een meting gedaan op straling, wateraders en meer. Dit omdat mijn slaap niet al te best was. Hij vond er enkele en ook precies in de slaapkamer bij mijn hoofd. Hij raadde me aan om daar, op een specifieke plek shungite neer te leggen. Om die straling te neutraliseren. Mijn slaap is enorm verbeterd sindsdien. Soms weer even niet, maar heeft dan meestal een specifieke reden.

Groetjes I.v.d.K.

Coaching gesprekken en meting
Hans heeft mij naar aanleiding van een foto gemeten. De waarden van de Chakra’s, IH (Inspiring Homeopathy ) en orgaansystemen heeft hij mij toegestuurd. Hieruit bleek dat ik baat zou hebben bij bepaalde homeopathische middelen. De door hem gemeten waarden kwamen overeen met mijn klachten en ik heb zeker baat gehad bij de gebruikte middelen.

Ook heb ik diverse coaching gesprekken met hem gehad. Ik heb veel baat gehad bij deze gesprekken. Na afloop van een gesprek kreeg ik een e-mail met hetgeen wij besproken hadden. Ik vond dit heel prettig want ik kon het besprokene nog eens goed doorlezen. Ook kreeg ik “huiswerk” van hem mee. Dit heeft mij goed geholpen. Tijdens deze gesprekken heb ik ook een paar keer een kaart getrokken die zeker betekenisvol was en mij aan het denken zette.

Workshop wichelroede lopen
Heb diverse workshops bij Hans gevolgd en heb de wijze van kennis overdracht als prettig ervaren. De opgedane kennis heb ik zelf toegepast bij het wichelroedelopen. Hans is een rustig en vertrouwde persoonlijkheid waarbij jij je snel thuis voelt. Heeft gevoel voor humor vind ik. Heb nog steeds regelmatig contact met Hans. Natuurlijk gaat het dan merendeel over Wichelen.

Meting met de Lecher antenne
Snelle respons met duidelijke herkenbare onderbouwing en dat is fijn aangezien je meestal meteen wilt handelen. Latere uitwisseling over de lichamelijke en mentale reacties op eventuele ondersteunende homeopathische middelen als plezierig ervaren.

Cursus meten met de Lecher antenne en wichel workshop
Door een vriendin ben ik getipt. En zo heb ik Hans ontmoet bij de door hem gegeven cursus ´´energie meten“. De cursus en de ontmoeting heb ik als fijn ervaren. Van beiden krijg ik energie. Voor mij is dat een belangrijke graadmeter. Bij de cursus energie meten is er, naast het theoretische deel, ook een groot deel aan praktijk gewijdt. We zijn op zoek gegaan naar onder andere wateraders, leylijnen op de meest uiteenlopende locaties en hebben het menselijke lichaam doorgemeten, zowel fysiek als energetisch.

Hans heeft mij geleerd om nog meer op mijn eigen bevindingen te vertrouwen. Je eigen innerlijke wijsheid is immers een hoog goed. Ook dat op alle vragen meestal een logisch antwoord te geven is, door jezelf. Bij Hans zijn er geen moeilijke toestanden, alles mag er zijn zoals het er is op dat moment. In een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Nu keer ik regelmatig terug voor het wichelroede lopen, labyrinth lopen of bij vragen waarbij de lecherantenne uitkomst biedt. Een bezoek aan Hans Baars is erg de moeite waard, zeker als je op zoek bent naar welke waarheid er bij jou past.

Een warme groet van een enthousiasteling.

Cursus meten met de Lecher antenne en wichel workshop
Eind 2014 wilde ik meer weten over het meten met de Lecher antenne, ik kwam op de website van Hans en had meteen het gevoel “deze cursus wil ik volgen”. In mei 2015 ben ik de cursus gaan volgen en het was boven verwachting, ik heb veel geleerd van Hans. Hij kan rustig en geduldig uitleggen en combineert de theorie met de praktijk. Wanneer er later nog vragen zijn worden deze altijd snel en vakkundig beantwoord door Hans. Regelmatig ga ik mee met de wichel workshops die Hans organiseert, hij weet altijd weer leuke locaties te vinden om te meten. Het zijn ontspannende en leerzame middagen.

Meting met de Lecher antenne
Hans is een hele vriendelijke man en heeft me goed geholpen met de metingen door de antenne

Serie Coaching gesprekken
Hans heeft mij d.m.v. coachingsgesprekken en homeopathische ondersteuning inzicht gegeven in de relatie tussen geest en lichaam. Daardoor heb ik op een helende manier naar mijzelf kunnen kijken .

Zelfs een al 6 jaar durend neurologisch probleem, waar ik –om het een beetje dragelijk te houden een zwaar medicijn voor gebruikte-, is d m v klassieke homeopathie verdwenen!Ik pas nog dagelijks de affirmaties van Hans toe, daardoor accepteer ik het ouder (60+) worden en ga ik nog fluitend naar het werk. Dit effect had ik een paar jaar geleden niet verwacht!
Ivy.

Meting met de Lecher antenne
Uw recente metingen met de Lecher-antenne naar de toestand van mijn gezondheid en de daaraan verbonden aanbevelingen hebben tot uitstekende resultaten geleid, waarvoor mijn dank. Vooral de anti-stress adviezen hebben mij zeer goed geholpen.Dat ook de second-opinion meting van onze woning tot exact hetzelfde resultaat voerde als de eerdere meting van enige jaren terug door een collega van u, vergrootte het reeds bestaande vertrouwen in u. Ik wens u veel succes, wijsheid en punctualiteit.

Meting met de Lecher antenne
Je meting naar aanleiding van mijn gezondheidsklachten ten gevolge van een longontsteking- die volgens de huisarts geheel was opgelost na een zware antibiotica-kuur- is de juiste diagnose gebleken: De ontsteking was geenszins verdwenen! Uiteindelijk ben ik er met eenvoudige alternatieve middelen van verlost. Mijn innige dank; ik ben weer de oude geworden dankzij jou!!

Meting met de Lecher antenne
Op 3 december 2013 heeft Hans Baars naar aanleiding van een toegezonden foto mij gemeten. Omdat ik met bepaalde klachten kampte, w.o. spierkrampen was ik zeer benieuwd hoe het metingsrapport eruit zou komen te zien. Ik kon op het rapport een aantal waarden zien. Via het metingsrapport kon ik o.a. mijn karaktereigenschappen zien, wat ook naar mening aardig klopte. De waarde van mijn orgaansystemen hart, nieren, darmen, lever, maag, gewrichten, spieren, cholesterol enz., kortom een scala aan waarden. Ik vond dit nuttig om te weten.

Het rapport gaf mij ook een tip om bepaalde homeopathische middelen aan te schaffen om mijn klachten te verminderen. Ik heb deze raad opgevolgd en ik heb er veel baat bij gehad.

 

Meer weten over de Lecher antenne? Klik hier.