Hier vind je alle aankomende activiteiten georganiseerd vanuit de praktijk.

mrt
12
zo
Cursus Wichelen en Lecher antenne (1 dag)
mrt 12 @ 10:00 – 16:30

Cursus Wichelen in 1 dag

Alles is energie: wij zijn energie, bomen, planten, dieren, alles is energie. En iedereen kan dat leren meten. Je hoeft er niet “gevoelig” voor te zijn, echt iedereen kan het leren. Veel mensen geven de voorkeur aan één dag ter kennismaking en dat kan natuurlijk. De ochtend besteden we aan een stuk theorie en na de lunch gaan we er op uit om enkele speciale (krachtige) plekken te gaan meten. Doe mee!

Programma

In de ochtend:
– Theorie over (aard)magnetisme en aardstralen
– Uitleg over de verschillende soorten aardstralen zoals Curry-lijnen, Hartmann-lijnen en wat zijn precies leylijnen
– Vanuit de aarde komen breuklijnen en wateraders. Wat zijn hun invloeden?
– Hoe kan je dit alles opsporen?
– Leren werken met de allemansroede
– Uitleg en leren werken met de Lecher antenne. Meer weten over de Lecher antenne? Klik hier.

Lunch

Na de lunch:
– Gezamenlijk gaan we in de buurt van de cursuslocatie naar één of meerdere plekken waar bijzondere energie te meten is.
– Dat kan een kerk zijn, een plek waar iets speciaals gebeurd is, een hunebed of een andere historisch belangrijke plek.

 

Cursus informatie

Om misverstanden te voorkomen, de praktijk is een angstvrije locatie, dus we doen niet aan afstand houden, desinfectie, mondkapjes of uitsluiting. We zitten gewoon dicht bij elkaar en ook als je verkouden bent, ben je gewoon welkom. Laat duidelijk zijn, alle meningen worden gerespecteerd, iedereen is vrij in zijn/haar eigen keuze.

Min/Max aantal deelnemers 4 / 12
Kosten € 150,–  of naar draagkracht, vooraf te voldoen.
Locatie: Curringherschuur in Kornhorn (Gr.)
Tijden 10:00 uur tot 16:30 uur
Inclusief koffie/thee en een lunch (vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch)
Gebruik van Wichelroede en Lecher Antenne
Aanschaf Allemansroede (optioneel) € 5,00

Meer informatie, bel met nummer 06.57599109.

  mrt
  29
  wo
  Piramide maken / beleven @ Piramide aan de Waal
  mrt 29 @ 13:00 – 17:00

  Workshop piramide maken

  We gaan enkele kleine experimenten doen, waarbij verschil gevoeld of gemeten kan worden tussen wel of niet in een piramide. Zo zullen we twee glazen water gaan testen en proeven, de één in de piramide, de ander erbuiten. Ook zullen we energie kunnen voelen met een pendel als de piramide goed geplaatst is en hoe de energie verandert zodra de positie van de piramide verandert.

  Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een verstekbak, duimstok, hout voor de basis en de zijden, houtlijm, een kompas en een pendel. Met deze artikelen kunnen we een piramide gaan maken. Deelnemers dienen wel tevoren te weten wat de ruimte onder hun bed is, als de piramide onder het bed geplaatst moet worden. Vanzelfsprekend kan je de piramide ook op andere plekken plaatsen en voor een ander doel gebruiken. Maximale grootte die we maken is 30cm hoog.

   

  Om misverstanden te voorkomen, de praktijk is een angstvrije locatie, dus we doen niet aan afstand houden, desinfectie, mondkapjes of uitsluiting. We zitten gewoon dicht bij elkaar en ook als je verkouden bent, ben je gewoon welkom. Laat duidelijk zijn, alle meningen worden gerespecteerd, iedereen is vrij in zijn/haar eigen keuze.

  Min/Max aantal deelnemers 4 / 7
  Kosten € 95,–
  Locatie: Piramide aan de Waal, Munnikenhofstraat 28, 6691 HH Gendt (Tussen Arnhem en Nijmegen)

  Tijden 13:00 uur tot 17:00 uur
  Inclusief koffie/thee, gebruik bovengenoemde gereedschappen en een syllabus

   

  Aanmelden:


   * = verplicht veld   jun
   3
   za
   Jubileum reis naar Bretagne! @ La Douce France
   jun 3 @ 13:00 – jun 11 @ 17:00

   Reis naar Bretagne – 9 dagen

   De reis duurt negen dagen. Vanuit Nederland vertrekken we op de zaterdag en komen zondagmiddag of zondagavond aan in Rennes. Mensen die de reis wel mee willen maken maar niet met de Wichelbus meewillen, kunnen direct naar Rennes gaan. Dat kan uiteraard met de auto, maar er zijn ook directe vluchten vanaf Schiphol naar Rennes. Vlucht duurt 90 minuten. Prijs ligt ongeveer op € 250,- voor een retourticket. Rendez-vous in Rennes. Diegenen die op eigen gelegenheid zijn gekomen, stappen in Rennes op de bus en dan gaan we op de maandag van start. In Bretagne volbrengen we een programma van vijf dagen en komen we weer terug in Rennes. Daarna zijn er weer twee dagen beschikbaar om naar Nederland terug te keren.

   Programma in het kort

   In de vijf dagen dat we in Bretagne zijn, zullen we vanzelfsprekend veel met wichelen bezig zijn. Energierijke of historische plekken zijn natuurlijk ook te voelen zonder wichelroede. We komen op veel bijzondere plekken in deze vijf dagen.

   Er zal een dag zijn waar we met de lokale geschiedenis van Koning Arthur gaan ontdekken. Daarnaast ruimen we tijd in voor diverse dolmen en de megalieten van Carnac. Eveneens staan er enkele bijzondere energierijke kerken en kerkruïnes op het programma. Menhirs komen uiteraard ook volop aan bod en nog enkele verrassingen.

   Transport zal zijn met de Wichelbus vanaf Nederland of met eigen vervoer en verzamelen in Rennes. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers zal de Wichelbus groter of kleiner uitvallen. We zullen zoveel mogelijk in hotels overnachten en ook enkele hotels als uitvalsbasis gebruiken voor de bezienswaardigheden.

   Reisinfo:

   Data:  zaterdag 3 juni 2023 tot en met zondag 11 juni 2023.

   De prijs voor deze jubileumreis met de Wichelbus naar Bretagne bedraagt € 1250,- per persoon. Dit is:

   • Inclusief uitgebreide reisbeschrijving die in Rennes wordt uitgedeeld
   • Inclusief 8 overnachtingen (vertrek op zaterdag, aankomst in Nederland op zondag)
   • Inclusief ontbijt; exclusief lunch en diner
   • Inclusief heen- en terugreis met de Wichelbus
   • Inclusief entrees en rondleidingen met gids
   • Inclusief gebruik van diverse soorten wichelroedes of pendels.
   • Groepsgrootte is maximaal 8 (bij een 9-persoons Wichelbus)
   • Er slapen twee personen op een kamer. In overleg kan tegen meerprijs een eenpersoonskamer geboekt worden, indien nog beschikbaar.
   • Bij je aanmelding zal een aanbetaling van € 150,- gevraagd worden. In de bevestigingsmail staan de voorwaarden over annuleren.
   • Betaal je vóór 1 maart 2023, dan krijg je een korting van € 100,-

   Voor een uitgebreide reisbeschrijving, klik hier.


    * = verplicht veld