Wie ben ik

 

 

 

 

 

hansbaars.nl ┬ę 2008

Meten is Weten

Gezondheid met de Lecher antenne

Wie ben ik

 

Ik ben geboren in 1964 in Dordrecht en al langere tijd bezig met zelfontwikkeling en bewustzijn. Heb door schade en schande al veel mogen leren en inzien tijdens mijn verblijf hier. Ik ben een autodidact en ben opgevoed zonder religie.

 

Ik geloof in reïncarnatie en dat de mens diverse taken tijdens zijn of haar verblijf op deze aardbol heeft en dit moet doorleven in de diverse levens die tot je beschikking staan.

 

Daarnaast geloof ik ook in het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam. Voor mij zijn ziekten signalen dat er iets mis is met de geestelijke gesteldheid, het gezegde luidt niet voor niets "een gezonde geest in een gezond lichaam". Bij de gesteldheid van de mens is ook positiviteit erg belangrijk. Hoe positiever iemand in het leven staat, hoe minder fysieke problemen iemand heeft.

 

Verder sta ik voor een heel open manier van communiceren, er is geen moeten, er is vertrouwen en er is hopelijk ook vrijheid om jezelf in alle openheid en eerlijkheid te uiten.

 

Tot slot geloof ik in de kracht van het stellen van de juiste vragen. Iedereen heeft namelijk al alle antwoorden in zich.

 

Opleidingen

 

School voor Coaching

IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie)

Health Care Academy

Stichting Geobiodynamica

(Basiscursus ) Academie voor Klassieke Homeopathie

Medische Basiskennis HBO Con Amore

Aura en Chakra Healing

Academie voor Coaching (Provocatief Coachen)

Animal communication - Madeleine Walker

Floww - Stralingsdeskundige module 1

Labyrinth Wisdom Workshop Tony Christie

Workshop Vingerlabyrint lopen John Musterd