Wichelen

 

 

 

 

 

hansbaars.nl © 2008

Meten is Weten

Gezondheid met de Lecher antenne

WICHELEN

 

Heb je ooit gedacht dat er meer is tussen hemel en aarde? En zou het kunnen zijn dat jij daar ook gevoelig voor bent? Gevoelig of niet, iedereen kan wichelen. Wichelen is van alle tijden en vroeger werden vooral op energierijke plekken heiligdommen gebouwd; kerken en kloosters kwamen op dergelijke plaatsen tot stand. Zo kan het dus zijn dat er op zo’n, nu nog steeds bestaande plek diverse aardstralen te meten zijn, positieve of negatieve. De plek van de workshop wordt zorgvuldig gekozen, zodat er ook daadwerkelijk iets te meten valt. Locatie in overleg.

 

Iedere maand is er een Wichel workshop en op verzoek.

 

Meerdere keren per jaar wordt er een wichel workshop gehouden in Klooster Ter Apel, maar we bezoeken ook bijzondere plekken als Heede (de 1000-jarige linde en de plaats waar Maria verschenen is), de Burcht van Wedde met de Giselbaarg, u zult merken dat vrijwel overal wel bijzondere dingen te meten zijn. Zo zijn we al in Heiligerlee geweest, Borger, Smeerling, Termunten, Onstwedde,Bourtange, maar ook in Valthe, Scheemda en de Lethe.

Klik hier voor de kaart waar de wichelmiddagen tot dusver hebben plaatsgevonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interessante kortingen bij uw feestje, bedrijfsuitje of groepsdag!

Bel of mail even. Ook uitermate geschikt voor uw kinderpartijtje!

 

Duur 3 à 4 uur

Prijsindicatie € 10 per persoon, afhankelijk van grootte van de groep, locatie.

 

Foto's van wichelworkshops? Klik op de foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's van wichelen met kinderen? Klik op de foto

 

Informatie

 

Voor informatie over lezingen, workshopsof de cursus, neemt u alstublieft contact op via lezingen@hansbaars.nl of via telefoonnummer 06.575.99.109

 

Op de hoogte blijven van Wichelen?

 

In de reeks Eem Kieken van RTV Noord in het seizoen 2015 is men op 26 juli 2015 opnames komen maken van een workshop Wichelroede lopen in Klooster Ter Apel.

 

Hierbij een impressie van ruim 2 minuten.

Wichelroede lopen

Wat is wichelen?

 

Wichelen of meten met de wichelroede is de kunst van het meten van energieën. In vroeger tijden gebruikte men de wichelroede - toen vaak nog van hazelaar of wilgentak gemaakt -

 

 

 

 

 

 

om de goede positie te bepalen voor het bouwen van een huis, een kerk, etc. En met goede positie bedoelde men de plek waar de energieën elkaar goed aanvulden, mogelijk op of nabij kruispunten van energielijnen en men voorkwam dat men op een waterlijn ging bouwen.

 

 

Agenda

 

Waar en wanneer is de volgende wichelworkshop? Klik hier

 

Uit de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB van april 2016

 

 

Wichelen in Oude Pekela - januari 2017