Meten - Dier

 

 

 

 

 

hansbaars.nl © 2008

Meten is Weten

Gezondheid met de Lecher antenne

Meten van Dieren

 

Dieren zijn prachtige wezens en goed te meten. Of het nu een hond is die slecht eet, een paard die met een onprettig gevoel in zijn/haar stal staat of een kat die heel vaak miauwt, ze zijn goed te diagnosticeren. En met dieren is heel goed te communiceren.

Hoe werkt het?

 

In de praktijk worden een viertal methoden gebruikt

 

1. De meest voorkomende methode is het meten in de nek van het dier. Dit om stress bij het dier te voorkomen. Op deze manier ziet het dier de antenne niet en blijft dus rustig. Is er een probleem op die specifieke frequentie, dan slaat de antenne om. Vervolgens kan ook de ernst van de kwaal gemeten worden.

 

2. Hetzelfde kan gedaan worden door langs het lichaam zelf te meten, bij bijvoorbeeld het beter of exact willen lokaliseren waar het probleem zit. Een probleem in het zenuwstelsel of immuunsysteem kan natuurlijk op vele plekken in het lichaam voorkomen.

 

3. Dezelfde diagnostische handelingen kunnen uitgevoerd worden op een wattenstaafje met wat mondslijmvlies (wat u eventueel kunt opsturen) Deze methode wordt gebruikt als het dier niet naar de praktijk kan komen of dat er een uitgebreidere scan moet worden uitgevoerd.

 

4. Tot slot kunnen dezelfde diagnostische handelingen uitgevoerd worden op een recente foto van het dier. Let wel dat dit een foto is, waar alleen het dier op mag staan, dit in verband met mogelijke interferentie.

 

 

Tarieven

Meting op het dier € 35,00

Meting op wattenstaafje of foto € 35,00

 

Homeopatisch middel per stuk € 15,00

 

(Alle prijzen zijn inclusief BTW)

Leren communiceren met je dier? Lees meer en klik hier.

Kijk voor data van de workshop in de Agenda.